Dichtbij bewindvoering
16323
page-template-default,page,page-id-16323,bridge-core-1.0.7,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-18.2.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

Dichtbij bewindvoering

Over Dichtbij Bewindvoering

Doordat wij als medewerkers van Dichtbij Bewindvoering ervaring hebben in verschillende sectoren, zoals de zorg- en welzijnssector en de financiële en juridische dienstverlening, is Dichtbij Bewindvoering een kantoor met goede kennis van zaken voor al haar cliënten.

 

Door onze werkervaring weten wij bijvoorbeeld hoe belangrijk open communicatie en goede bereikbaarheid voor onze cliënten is. Daarnaast zijn wij ons zeer bewust van de verschillende lastige situaties waarin onze cliënten zich kunnen bevinden en hebben wij hier begrip voor. Wij werken daarom zo laagdrempelig mogelijk en zijn bijvoorbeeld ook via Whatsapp bereikbaar.

 

Ons belangrijkste doel is het zorgen voor rust en stabiliteit in de financiële situaties van onze cliënten. Dit proberen wij te bereiken door onze deskundigheid in te zetten en zo snel mogelijk duidelijkheid te scheppen voor onze cliënten. Deze duidelijkheid scheppen wij door middel van open communicatie en goede bereikbaarheid.

Duidelijke communicatie en goede bereikbaarheid